Grip op uw zaak

Als ondernemer heeft u graag grip op uw zaak, maar wilt u alle aandacht besteden aan de productiviteit en creativiteit voor uw onderneming en zich niet bezig houden met allerlei bonnen en facturen.

 

Wilt u ook al uw administratie digitaal en af van alle losse bonnen en facturen, ik richt de digitale administratie graag voor u in. Dit kan in een pakket van uw keuze of via mijn kantoor, u hoeft alleen nog maar de bonnen te appen of te mailen en nergens meer naar om te kijken. 

 

Om de schrik van te hoge facturen te voorkomen bij ieder telefoontje of opmaak jaarrekening kan dit in een vorm van een maandelijks vast bedrag. U komt zo nooit voor verrassingen te staan en kan zonder stress al uw aandacht vestigen op uw klanten. Wilt u weten hoe laag dit bedrag per maand kan zijn voor uw gehele administratie dan is het wel noodzakelijk dat we eerst een oriëntatiegesprek hebben gehad. Bel of mail dus gerust. 

 

U wilt weten wat er speelt, zeker als het over  financiële zaken gaat.

JWH Administraties verzorgt uw boekhouding, uw administratie en uw belastingzaken tot in de puntjes.

 

Snel, duidelijk en zorgvuldig. Met een heldere blik, verstand van zaken en op een moderne manier.

 

Ik ben oprecht betrokken bij uw onderneming. Als uw sparringpartner en vertrouwenspersoon denk ik met u mee en geef ik  objectieve adviezen.

Dat is financiële ondersteuning waar u echt wat aan heeft.



Voor contact met JWH Administraties mailt u naar ingrid@jwhadministraties.nl