Fiscale diensten

 

Opstellen fiscale aangiften 

JWH Administraties verzorgt voor u al uw fiscale aangiften. De meest voorkomende zijn de aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting.

 

Aangifte omzetbelasting

Als ondernemer kunt u niet om de aangifte omzetbelasting heen. JWH is  thuis in de fiscale regelgeving en ik vul de aangifte omzetbelasting graag voor u in. Ik bereken uw omzetbelasting aan de hand van uw financiële administratie. Afhankelijk van uw onderneming doet u maandelijks, elk kwartaal of jaarlijks aangifte. 

 

Aangifte inkomstenbelasting

Vrijwel iedereen heeft te maken met het doen van aangifte inkomstenbelasting, of u nu ondernemer of particulier bent. Het gaat hierbij met name om een belasting over uw inkomen uit werk en/of onderneming, uw eigen woning en uw overige bezittingen.

Ik beschik over de kennis en ervaring die vereist is om u snel door het woud van wettelijke bepalingen te leiden. Zeker wanneer het gaat om bijzondere deelgebieden van de inkomstenbelasting, zoals de auto van de zaak en toerekening van inkomsten aan de partner. Uw aangifte inkomstenbelasting is bij mij in goede handen.Voor contact met JWH Administraties mailt u naar ingrid@jwhadministraties.nl